Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fűtésszerelők Budapest és Pest megye képes leírás - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu
részletek »

Fűtésszerelők Budapest és Pest megye - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizgazfutesszereles.tlap.hu » Fűtésszerelők Budapest és Pest megye
Keresés
Találatok száma - 15 db
Climexpert

Climexpert

A fűtési rendszereket megfelelően méretezni kell! A kazán és a helyiségekben szükséges hőleadó, fűtőtest, nagyságát csak számítással lehet pontosan meghatározni amely számítás alapja nem a fűtött térfogat, hanem az épület határoló szerkezeteinek mérete és azok hőtechnikai, hőátbocsátási, tulajdonságai.

Dézsé Csőszer Kft. - Víz, Gáz, Fűtés

Dézsé Csőszer Kft. - Víz, Gáz, Fűtés

Gázszerelés A-tól Z-ig a DéZsé Csőszer Kft.-tól, Budapesten és környékén! Okleveles gázszerelő-mesterünk a hét minden napján áll rendelkezésére a nap 24 órájában, legyen szó bármilyen gázkészülékkel, vagy gázvezetékkel kapcsolatos problémáról! Látogassa meg internetes oldalát a részletes tevékenységi köreiért, referenciáiért, és vegye fel vele a kapcsolatot s kérjen árajánlatot! Egyéb szolgáltatások, a vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés, gázmérők áthelyezése vagy készüléke felülvizsgálatát is vállaljuk. Társasházak részére külön szolgáltatásokat kínálunk. Bátran fordulhat hozzánk lakásfelújítási és kéményszerelési megbízásokkal is.

Duna Thermo

Duna Thermo

Épületgépészeti munkák generál bonyolítása tervezéstől kulcsátadásig - vízellátás és csatornázás, gázellátás (földgáz és PB), fűtéstechnika, légtechnika, klímatechnika, épületvillamosság. Tevékenységi körünk kiterjed az épületgépészeti szerelőipar teljes skálájára a tervezéstől, a beruházás bonyolításán át a kivitelezés teljes körű elvégzéséig:

Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelés Budapest

Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 64 fűtésszerelő vállalkozás közül választhat. Az alábbi űrlapon szaknévsorunkban kereshet, de az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön árajánlatot is kérhet a vállalkozásoktól.

Fűtésszerelés gyorsan, garanciával!

Fűtésszerelés gyorsan, garanciával!

Fűtésszerelés, fűtés javítás, kazán és radiátor javítása Budapesten. Képzett fűtésszerelőink gyors és pontos munkát végeznek. Kisebb munkákat is vállalunk! Fűtésszerelés, radiátor és padlófűtés javítása, szerelése és felújítása. Padlófűtés tisztítása, átmosása. Átfúrt padlófűtés javítása és utána a padlózat teljes helyre állítása.

Fűtésszerelő szolgáltató

Fűtésszerelő szolgáltató

A szakmában 1990 óta tevékenykedem. Mestervizsgámat 2000-ben szereztem meg, s azóta egyéni vállalkozóként foglalkozom víz- gáz és fűtésszereléssel, valamint gázkészülék javítással, melyhez a gázszolgáltatónál regisztrált gázszerelői igazolvánnyal is rendelkezem.

Gfkv Kft.

Gfkv Kft.

Új fűtési rendszerek szerelése és tervezése. Meglévő rendszerek bővítése, javítása, ill. a szerelési és tervezési hibák megállapítása és megszüntetése. Radiátorok, szelepek, csövek, kazánok, légtelenítők, tágulási tartályok, kombi cirkók, szivattyúk, termosztátok cseréje.

Hernádi János

Hernádi János

Radiátoros és padlófűtési rendszerek szerelése, karbantartása, javítása.Központi fűtési rendszerek tervezése, karbantartása. Radiátorok, radiátorszelepek cseréje. Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében.

Hexatech Kft.

Hexatech Kft.

A Hexatech Kft. 1998 -ban alakult magyar magánszemélyek jegyzésével. A cég vezetői az építőipar ismert, jól működő vállalkozásaiban szereztek gyakorlatot. A Hexatech Kft. szakemberei mérnökök, mérnöki és kereskedelmi szemlélettel végzik munkájukat. Folyamatos, dinamikus fejlődésünk által egyensúlyt tudunk teremteni kárpátmedencei működésünk (Magyarország,Szlovákia,Románia) és a különböző beruházási területek között. Ennek köszönhetjük, hogy eddigi tevékenységünk változatossá, színessé vált.

Hirdetés
Horváth Attila

Horváth Attila

Radiátoros, padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerek kiépítése, családi házak, lakások fűtési rendszerének kialakítása, korszerűsítése, felújítása. Radiátorok, keringető szivattyúk, radiátor szelepek cseréje anyagbeszerzéssel. Központi fűtés rendszer tervezése, légtelenítése, beszabályozása. Távfűtéses lakásokban radiátorcsere, strangcsere. Társasházak hőközpontjának átalakítása egyedi fűtéses rendszerré.

Infra fűtőfilm

Infra fűtőfilm

Egyre szélesebb körben terjed el az infrafűtés. Nem is csoda, hiszen az infra fűtőfilm különösen hatékony megoldás, ami nemcsak a fűtésszámlára van hatással, hanem a környezetvédelem szempontjából is sokat jelent. Azon túl, hogy gazdaságos és környezetbarát, igazán sokoldalúan használható. Egyszerűen megvalósítható vele a falfűtés, de ugyanúgy alkalmas padlófűtés vagy mennyezetfűtés kialakítására is. A széleskörű felhasználhatóságot jól jelzi, hogy akár kültéren, csövek fagyvédelméhez is kiváló megoldás lehet.

Mészáros Tibor

Mészáros Tibor

Csapok, WC-tartályok, szifonok, mosdók javítása, cseréje Fűtésrendszerek javítás Mosógép és mosogatógép bekötés Hajdu Villanybojler szerelés Gáztűzhely bekötés Radiátorok és radiátorszelepek javítása, cseréje Csőhálózatok javítása, cseréje és kiépítése Központi fűtésrendszer és padlófűtés légtelenítése, átmosása, beszabályozása Tágulási tartály csere Osztó-gyűjtők cseréje Szivattyú csere Légtelenítő csere Biztonsági szerelvények javítása, csere Thermo szelepek javítása, csere Duguláselhárítás-Csatornatisztítá s Mosdó-mosogató-kád-zuhany-wc-strang duguláselhárítás

Mezőtherm Kft.

Mezőtherm Kft.

Régi és új épületek fűtésrendszerének felmérése, tervezése, költségvetés, szaktanácsadás készítése, korszerűsítése. Kazánházak kivitelezése, javítása, karbantartása, üzemeltetése. Fűtési hálózat kivitelezése, javítása, bővítése. Padlófűtés, falfűtés, szegélyfűtés, mennyezetfűtés, fan-coilos fűtés kivitelezése. Napkollektoros fűtési és vízrendszer kiépítése.

Natur Therm Kft.

Natur Therm Kft.

Nevünk egyben a filozófiánk is. Mi egy Veresegyházi cég vagyunk. Elsődleges célunk a környezetünk kímélése, ezért olyan alternatív fűtési rendszereket kínálunk ügyfeleink részére amellyel energiát takaríthatunk meg. Szaktanácsadással és teljes körű kivitelezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Remélem felkeltettem érdeklődésüket.

ROLL-THERM Kft.Ventillátoros padlócsatorna

ROLL-THERM Kft.Ventillátoros padlócsatorna

Vállalkozásunk, a Roll-Therm Kft. fűtéstechnikai megoldások, radiátorok, konvektorok, padlófűtések forgalmazásával foglalkozik. A cégünk szolgáltatásaival kapcsolatos bővebb információért, illetve termékkínálatunkért látogassa meg honlapunkat. Fűtéstechnikával kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, a honlapunkon megtalálható elérhetőségeken, vagy látogasson el budapesti bemutató üzletünkbe. Weboldalunkon megtalálja a különböző megoldások pontos leírását, azok előnyeit és hátrányait, így Ön választhatja ki a számára legmegfelelőbb megoldást otthona, vagy vállalkozása helységeinek fűtéséhez. Ügyfeleinket állandó akciókkal várjuk.

Tuti menü