Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fűtésszerelők vidéken képes leírás - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu
részletek »

Fűtésszerelők vidéken - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizgazfutesszereles.tlap.hu » Fűtésszerelők vidéken
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csőtechnoszer Kft.

Csőtechnoszer Kft.

Cégünk 1995-ben alakult meg betéti társaságként, azóta megszakítás nélkül, dinamikusan fejlődve működik. Fő profilunk az épületgépészeti tevékenység, ezen belül elsősorban víz-, gáz-, és fűtésszereléssel foglalkozunk. Az elmúlt évek során a kor elvárásainak megfelelve bővítettük ismereteinket, s szereztünk kellő jártasságot a hűtés- és klímatechnika terén is.

E-kandalló webáruház

E-kandalló webáruház

Az égésgázok elvezetésére szolgáló rendszerek, vagyis a kémények építése minden esetben bejelentés-vagy engedélyköteles. Ez talán érthető is, hiszen egy nem megfelelően kivitelezett füstelvezető rendszer esetén az égésgázok könnyen visszaáramolhatnak a tűztérbe, vagy akár a lakótérbe is, mely biztonsági kockázatot jelent az ott lakókra. Hogy a huzatosság a kéményen belül megfelelő legyen, és így a tüzelőrendszert biztonságosan tudjuk használni, fontos hogy a kémény, mind keresztmetszetével, mind magasságágával igazodjon a tüzelőberendezés teljesítményéhez.

Fűtésszerelés Ózdon

Fűtésszerelés Ózdon

Cégünk 2006 februárjában alakult társas vállalkozásként ózdi telephellyel, jelenleg 3 fő főállású alkalmazottal állunk megrendelőink szolgálatára. Fő tevékenységünk az épületgépészetre épül, melyben nagy hangsúlyt fektetünk a megújuló energia hasznosítására. Cégünk 2006 óta tagja a Magyar Épületgépészek Szövetségének.

Infrafűtés

Infrafűtés

Az infrafűtés az eddig bemutatottakhoz képest teljesen más elven működik, a hagyományos fűtési módokhoz képest, nem is nagyon lehet hasonlítani, hiszen megjelenése (infrapanel), kialakítása, a szervezetre gyakorolt pozitív hatásai miatt is külön kategóriaként kell kezelni. Jelentős eltérés mutatkozik a fűtési technológiában is. A hagyományos rendszereknél felmelegítjük a kazánt azután a vizet, a radiátort, a radiátor a levegőt és csak utána az embereket. Az infrafűtés ezzel szemben idő és hő veszteség nélkül és közvetlenül melegíti a kijelölt területet.

Lehőcz és Társai Épületgépészeti Kft

Lehőcz és Társai Épületgépészeti Kft

A Lehőcz és Társai Épületgépészeti Kft. vállalja fűtési rendszerek, teljes körű kivitelezési és tervezési munkáinak lebonyolítását. Továbbá vállaljuk összetett fűtési rendszerek automatizálását. Munkánkat magas műszaki színvonalon, a vonatkozó jogszabályok és határidők betartása mellett végezzük.

Tuti menü