Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gázszerelők Budapest és Pest megye képes leírás - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu
részletek »

Gázszerelők Budapest és Pest megye - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizgazfutesszereles.tlap.hu » Gázszerelők Budapest és Pest megye
Keresés
Találatok száma - 22 db
AQUA-GAS '99 Bt.

AQUA-GAS '99 Bt.

Gázkészülékek javítása, karbantartása, beüzemelése, felülvizsgálata, gázkazán, kazán, kombicirkó, gázkészülékek szervizelése, konvektor, gázkonvektor, konvektorok javítása, szervizelése. Fűtés rendszerek tervezése, kiépítése, üzembe helyezése, fűtés szerelés.

Budagáz

Budagáz

Gázkészülék-javítás: rövid határidővel, díjtalan kiszállással, kedvező áron, hétvégén is állunk rendelkezésére. Hívjon bennünket, igényelje gázkészülék javítás szolgáltatásunkat, ha gázkészülékkel (gáztűzhely, cserépkályha, gázvízmelegítő, gázkonvektor, gázkazán, gázbojler, cirkó, fali-melegítő) kapcsolatos szakemberre van szüksége!

Dinnyés Zsolt gázszerelő

Dinnyés Zsolt gázszerelő

Dinnyés Zsolt víz-gáz-fűtésszerelő, illetve okleveles gázvezeték- és készülékszerelő mester a hét minden napján rendelkezésére áll Budapesten és környékén, legyen szó bármilyen gázkészülék vagy vezeték javításáról, karbantartásáról. Körültekintő, precíz munkával, és kedvező árakon vállalja a javítást, sokéves munkatapasztalattal! Tekintse meg weboldalát a részletekért, referenciáiért, valamint elérhetőségeiért, és részletes szolgáltatási köreiért! Válassza őt, ha teljes körű, szakszerű gázszerelési szolgáltatásokra van szüksége gyorsan, megfizethető árakon!

Fodor Viktor - Csömör

Fodor Viktor - Csömör

Vállaljuk, elsősorban Vecsés-Gyömrő 30km-es vonzáskörzetében gázkészülékének, márkafüggetlen garanciaidőn túli javítását, karbantartását, tisztítását legyen az fali fűtő készülék, kombi cirkó, parapet konvektor, gázüzemű vízmelegítő, gáztűzhely....stb

Fűt-Leck Épületgépészeti Bt.

Fűt-Leck Épületgépészeti Bt.

Gázkészülék javításra van szüksége? Keresse fel a Fűt-leck Épületgépészeti Bt.-t! Széles körű megoldásokat kínálunk, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is. Gázkészülék szervizelése, javítása, szánmonoxid mérés mellett, gázbojler, cirkó, héra, cserépkályhaégő szerelésére, gázkészülék felülvizsgálatára is lehetőség van. A közel 20 éves tapasztalat garanciát nyújt a minőségi megtervezésre és kivitelezésre egyaránt. Szénmonoxid mérést is végzünk. A honlapon további információkat találhat a szolgáltatásainkról és az általunk kínált lehetőségekről. Kérdéseire, megrendelésére szívesen válaszolunk a honlapon található elérhetőségeken, forduljon hozzánk bizalommal.

Fűtésszerelő gyorsan

Fűtésszerelő gyorsan

Az általunk összegyűjtött fűtésszerelők, meghibásodott fűtésrendszerek javításában, szerelésében, cseréjében, bekötésében, korszerűsítésében valamint új fűtés rendszerek tervezésében, kivitelezésében nyújtanak szakszerű segítséget. Teljes körű ügyintézést vállalnak, melyhez hozzá tartozik a hitelesítés és anyagbeszerzés, valamint garanciát vállalnak a munkájukra.

Gaba Gáz Kft.

Gaba Gáz Kft.

Kecskeméti Gábor gázszerelőmester, gáz- műszaki- biztonsági felülvizsgáló vagyok. Több mint 30 éve dolgozok a szakmában. Cégem 2008-as alapítású. Rendelkezünk a szükséges bizonyítványokkal és folyamatos OKJ-s képzéseken, tanfolyamokon veszünk részt. Dolgozóink kimagasló tapasztalattal rendelkeznek, emellett gépparkunk is tökéletesen biztosított. Az általunk elvégzett munkákra minden esetben teljes körű garanciát vállalunk. Keresse fel honlapunkat ha még több információt szeretne megtudni szolgáltatásainkról.

Gázkészülékek javítása

Gázkészülékek javítása

Vállalatunk vállalja kazánházak és hőközpontok, gépészeti szerelvények javítását, karbantartását, cseréjét, ezen belül: gázkazán javítása, karbantartása (állókazán, falikazán), Gázégő, gázégőfej, blokkgázégőfej javítása, karbantartása, olajégő, olajégőfej, blokkolajégőfej javítása, karbantartása.

Gázszerelés és fűtésszerelés Budapesten

Gázszerelés és fűtésszerelés Budapesten

Ha gázszerelő szakemberre vagy gázkészülék szerelésre van szüksége, akkor minket megtalál Budapesten és környékén. Cégünk fő tevékenysége viz-gázvezeték és gázkészülékek szerelése és karbantartása márkaszervizként is. A Hajdú és Fég gázkészülékek és elektromos készülékek garanciális és garancián túli javítását és karbantartását is végezzük. A gázszerelést Budapest területén és környékén végezzük. A Fővárosi Gázműveknél regisztrált gázszerelők vagyunk. Fényképes gázigazolvánnyal rendelkezünk. Segítünk akár 4 órán belül!

Hirdetés
Gázszerelő

Gázszerelő

Szakszerű gázkészülék javítás, gázkészülék tisztítás, szezon előtti gázkészülék beüzemelés, ellenőrzés, szükség szerinti csere. Gázelzáró csap, flexibilis cső cseréje. Budapesten és környékén Ingyenes tanácsadás!

Gázszerelő mester

Gázszerelő mester

Ha nem megfelelően működik Önnél a gázkonvektor, gázkészülék, vagy a gáztűzhely javítása szükséges a konyhájában, ha elromlott a gázkazán cirkó, gázbojler csere vagy gázbojler javítás igénye merült fel, esetleg új gázkészüléket kell felszerelni - mi írásos garanciavállalással állunk gázszerelés szolgáltatásunkkal az Ön szolgálatára.

Gázszerelő munkák

Gázszerelő munkák

Budapesti Gázszerelő, gázvezetékek szakszerű kiépítése, cseréje, szivárgások megszüntetése. Nem mindegy, hogy kit bízunk meg gázszerelés, kivitelezési munkákkal, hiszen a gáz veszélyes üzem, s a tapasztalatok szerint a bekövetkezett balesetek nagy részét a szakértelem nélküli gázszerelés okozza.

Gyorsszolgálat

Gyorsszolgálat

Gázkészülék szerelés az év bármely napján, gázszerelőink éjjel-nappal állnak lakossági és vállalati megrendelőink szolgálatára. Gázszerelőink elvégzik gázkészülékeinek javítását cseréjét, kombi gázcirkók beindítását, téli nyári üzemmód átállítását, fűtésrendszerek feltöltését, légtelenítését, Vállaljuk gázkazánok és gázkonvektorok tisztítását, karbantartását Minden gázkészülék javításra garanciát vállalunk.

Kalorex

Kalorex

Vállalatunk vállalja kazánházak és hőközpontok, gépészeti szerelvények javítását, karbantartását, cseréjét, ezen belül: gázkazán javítása, karbantartása (állókazán, falikazán), gázégő, gázégőfej, blokkgázégőfej javítása, karbantartása, olajégő, olajégőfej, blokkolajégőfej javítása, karbantartása.

Kékláng -2000

Kékláng -2000

A gázkészülékek gazdaságos működtetése érdekében, valamint, hogy optimális gázfogyasztás mellett hosszú élettartalmú legyen. Ezért szükséges legalább évente egyszer szakemberrel elvégeztetni a karbantartást, újbóli beszabályozást és biztonsági berendezések felülvizsgálatát. Valamint ellenőriztetni a gázkészülék üzembiztos működését.

Multi-Szerviz

Multi-Szerviz

Szeretné biztonságban tudni szeretteit? Forduljon bizalommal cégünkhöz! A Multi-Szerviz egy hűtőgép-, klíma-, villany- és gázkészülék szereléssel foglalkozó vállalkozás, amely segít a gázkészülékek éves karbantartásában. Márkától és típustól függetlenül minden fajta gázkészülékkel és hűtőgéppel foglalkozunk. Kollégáink a munka során átvizsgálják a készülékeket, és felvilágosítást adnak a készülék állapotáról. Cégünk segít a fűtésszámlája csökkentésében is! Egyedi személyre szabott vezérlőrendszereket és PCL-ket tervezünk és építünk be. Tekintse meg weboldalunkat és ajánlatainkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Profi-Karbantartó Kft.

Profi-Karbantartó Kft.

Víz-gáz-fűtés berendezés javítására van szüksége? A Profi-karbantartó Kft. széles körű karbantartási szolgáltatásokat nyújt önnek Budapesten és a környező településeken is! Profilunkba tartozik, kazánszerelés, kazánok, konvektorok, villanybojlerek, gázkészülékek javítása, radiátor - és vízszerelés, klíma karbantartás. Cégünk szakszerű, megbízható és rugalmas segítséget kínál, valamint folyamatosan akciókkal várjuk megrendelőinket. Gáztűzhely beüzemeléséhez 20% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben e-mailen keresztül kéri szolgáltatásainkat 10% kedvezményt adunk a munkadíjból. Keresse fel honlapunkat még további információkért szolgáltatásainkról.

Tuti menü