Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gázszerelők vidéken képes leírás - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu
részletek »

Gázszerelők vidéken - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizgazfutesszereles.tlap.hu » Gázszerelők vidéken
Keresés
Találatok száma - 10 db
Borics István

Borics István

Cégünk vállal: Épületgépészeti munkákat, Gáz-Víz-Fűtésszerelést, javítást, átalakítást, tervezést, kivitelezést, anyagbeszerzést, teljeskörű ügyintézést. Gázrendszerek nyomáspróbáját, új rendszerek kiépítését, meglévők átalakítását. A törvényben előírt 'Gáz Műszaki Biztonsági' felülvizsgálatát. Rövid határidő, garancia. Szolgáltatási terület: Szolnok és környéke!

Gaszi Bt.

Gaszi Bt.

A GASZI Bt. 1991-ben alakult mint családi vállalkozás. Célunk a kezdetek óta a megrendelőink ügyfélközpontú, megbízható és barátságos kiszolgálása. Az alapítás óta eltelt több mint 20 év alatt számottevő tudást és tapasztalatot sikerült felhalmozni, melyet azóta is sikerrel kamatoztatunk, hogy ügyfeleink részére mindig kiváló, naprakész és megbízható szolgáltatást nyújtsunk felár nélkül! A technológiai fejlődés nem áll meg, nincs ez másként a gáziparban sem. Különös gondot fordítunk arra, hogy munkatársaink mindig naprakészek legyenek a legújabb technológiákból, trendekről, ezért rendszeres továbbképzéseken, illetve oktatásokon vesznek részt. Cégünk a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet a minőségi és biztonságos munkavégzésre. Szerelési munkáink során csakis a legjobb alapanyagokat használjuk fel, így garantálva, hogy az elvégzett munka tartós és értékálló marad. Amennyiben meg kíván győződni róla személyesen is, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található elérhetőségeinken.

Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

A Carlsson kft. fő tevékenysége gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek kereskedelme. Kizárólagos magyarországi képviselete a Dungs és GWF cégeknek. A hiteles mérésekhez alkalmazott turbinás gázmérők főbb jellemzői: ? A sebességen alapuló mérési elv ? Hitelesítésre kötelezett mérések elszámolására alkalmas ? Mérő nagyság: G16-tól G400ig ? Üzemi nyomás maximum 6 bar ? Nyomásérzékelő csatlakozási lehetőség beépítve ? A számlálószerkezet gázmentes térben elhelyezve ? Nagyfokú mérés stabilitás és üzembiztonság ? Hőmérsékleti tartományok: o Gázhőmérséklet: -10?C - 60?C o Környezeti hőmérséklet: : -20?C - 70?C ? A mérő rendelkezik a nemzetközi és a Magyarországon előírt szükséges engedélyekkel

Gázszerelés Szeged

Gázszerelés Szeged

Gázkészülékek beüzemelése, javítása, szervizelése. Konvektorok beüzemelése, javítása, szervizelése. Gázüzemű vízmelegítők beüzemelése, javítása, szervizelése. Ipari gázkészülékek, javítása, szervizelése, karbantartás.

Nord-Szer Kft.

Nord-Szer Kft.

Cégünk 2005-ben alakult ózdi telephellyel, jelenleg 3 fő alkalmazottal állunk lakossági és céges ügyfeleink részére. Fő tevékenységeink közé tartozik elsősorban a szervizes szolgáltatás, a csőhálózat-, villanyszerelés, kivitelezés, illetve a könyvelés. Természetesen egyéb szakirányokban is jeleskedünk, bátran keressen fel egyéni kérdéseivel.

Nyírcső-Tech Kft.

Nyírcső-Tech Kft.

Víz-gáz fűtésszerelés (családi házak, csarnokos munkák). Valamennyi gépészei kivitelezésnél az elektromos bekötéseit is tudjuk vállalni, teljes gépészeti elektromos hálózatok kivitelezése. Fűtési és hűtési központok vezérlőszekrényeinek tervezése, gyártása.

Oláh András

Oláh András

35 éves mind hazai mind külföldi beruházásoknál szerzett tapasztalatokkal vállalom csapatommal: közületek, csarnokok, ipari épületek illetve bevásárló központok épületgépészeti kivitelezését, lakások, családi házak víz, gáz és fűtésének tervezését, kivitelezését, korszerűsítését. Megrendelőim igényeihez alkalmazkodva figyelembe veszem a legkorszerűbb technológiák beépítésének lehetőségét, nagy hangsúlyt fektetve a költség hatékony, energiatakarékos megoldások előnyben részesítésére.

Sipos Kft.

Sipos Kft.

A Sípos Kft. az épületgépészeti munkák teljes körű lebonyolításával foglalkozik. tevékenysége kiterjed a víz-, gáz-, fűtésszerelésre, a légtechnikára, a napkollektorok és geotermikus hőt használó hőszivattyúk szerelésére, forgalmazására.

Szécsigáz

Szécsigáz

Gázvezeték szerelést már a 90-es évek eleje óta végzünk munkatársaimmal. Ezen felül, gázkészülékek beüzemelését illetve egyes típusok garanciális és azon túli javítását, karbantartását és fűtésszezon előtti átvizsgálását is vállaljuk!

Hirdetés
Varga Miklós

Varga Miklós

Gázkészülék szerelés, gázkészülék karbantartás, gázkészülék csere, gázkészülék beüzemelés. Műszeres gázszivárgás ellenőrzés. Szakszerű, precíz, szerelés és javítás. Varga Miklós gázkészülék Szerelő mester.

Tuti menü