Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Víz-gáz-fűtésszerelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Víz-gáz-fűtésszerelés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: vizgazfutesszereles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
Aqua Best

Aqua Best

Vállaljuk Budapesten és vonzáskörzetében - csapok, mosdók, mosogatók, kádak, zuhanykabinok, WC-k, szifonok javítását, beépítését. Vízvezetékek javítását, kiépítését. Ázások, csőtörések megszüntetését.

AQUA-GAS '99 Bt.

AQUA-GAS '99 Bt.

Gázkészülékek javítása, karbantartása, beüzemelése, felülvizsgálata, gázkazán, kazán, kombicirkó, gázkészülékek szervizelése, konvektor, gázkonvektor, konvektorok javítása, szervizelése. Fűtés rendszerek tervezése, kiépítése, üzembe helyezése, fűtés szerelés.

Bónyai Árpád

Bónyai Árpád

A kisebb javításoktól a komplett kivitelezésig! Vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás, házak teljeskörű vízszerelése. Épületek víz- és szennyvíz redszerének tervezése, kiépítése, felújítása, javítása, átalakítása.

Borics István

Borics István

Cégünk vállal: Épületgépészeti munkákat, Gáz-Víz-Fűtésszerelést, javítást, átalakítást, tervezést, kivitelezést, anyagbeszerzést, teljeskörű ügyintézést. Gázrendszerek nyomáspróbáját, új rendszerek kiépítését, meglévők átalakítását. A törvényben előírt 'Gáz Műszaki Biztonsági' felülvizsgálatát. Rövid határidő, garancia. Szolgáltatási terület: Szolnok és környéke!

Budagáz

Budagáz

Gázkészülék-javítás: rövid határidővel, díjtalan kiszállással, kedvező áron, hétvégén is állunk rendelkezésére. Hívjon bennünket, igényelje gázkészülék javítás szolgáltatásunkat, ha gázkészülékkel (gáztűzhely, cserépkályha, gázvízmelegítő, gázkonvektor, gázkazán, gázbojler, cirkó, fali-melegítő) kapcsolatos szakemberre van szüksége!

Climexpert

Climexpert

A fűtési rendszereket megfelelően méretezni kell! A kazán és a helyiségekben szükséges hőleadó, fűtőtest, nagyságát csak számítással lehet pontosan meghatározni amely számítás alapja nem a fűtött térfogat, hanem az épület határoló szerkezeteinek mérete és azok hőtechnikai, hőátbocsátási, tulajdonságai.

Csepi István - Győr

Csepi István - Győr

Győrben, 1975-ben szereztem meg szakképzettségemet és kezdtem meg szakmai pályafutásomat. Emellett párhuzamosan folytattam tanulmányaimat, érettségiztem le esti gimnáziumban és szereztem mester szintű képzettséget gázvezeték és készülékszerelő, víz és berendezés-szerelő valamint központi fűtés és csőhálózat-szerelő szakmában. 1982 óta másodállásban önálló iparos mesterként tevékenykedem, közel 30 éve állok az Önök szolgálatában.

Csőtechnoszer Kft.

Csőtechnoszer Kft.

Cégünk 1995-ben alakult meg betéti társaságként, azóta megszakítás nélkül, dinamikusan fejlődve működik. Fő profilunk az épületgépészeti tevékenység, ezen belül elsősorban víz-, gáz-, és fűtésszereléssel foglalkozunk. Az elmúlt évek során a kor elvárásainak megfelelve bővítettük ismereteinket, s szereztünk kellő jártasságot a hűtés- és klímatechnika terén is.

Csőtörés.hu

Csőtörés.hu

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat! Húsz éve foglalkozunk a rejtett csőrepedések és alattomos vízszivárgások keresésével és igény esetén ezek javításával. Ivóvíz, lefolyóvezeték, csatorna, fűtés vezeték, padlófűtés rendszer, rejtett vízszivárgását megtaláljuk udvaron föld, beton, díszburkolat és aszfalt alatt, valamint lakásban is csempe és beton alatt is. Látogassa meg internetes oldalunkat, hogy bővebb információt kaphasson!

Hirdetés
Dézsé Csőszer Kft. - Víz, Gáz, Fűtés

Dézsé Csőszer Kft. - Víz, Gáz, Fűtés

Gázszerelés A-tól Z-ig a DéZsé Csőszer Kft.-tól, Budapesten és környékén! Okleveles gázszerelő-mesterünk a hét minden napján áll rendelkezésére a nap 24 órájában, legyen szó bármilyen gázkészülékkel, vagy gázvezetékkel kapcsolatos problémáról! Látogassa meg internetes oldalát a részletes tevékenységi köreiért, referenciáiért, és vegye fel vele a kapcsolatot s kérjen árajánlatot! Egyéb szolgáltatások, a vízvezeték szerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés, gázmérők áthelyezése vagy készüléke felülvizsgálatát is vállaljuk. Társasházak részére külön szolgáltatásokat kínálunk. Bátran fordulhat hozzánk lakásfelújítási és kéményszerelési megbízásokkal is.

Dinnyés Zsolt gázszerelő

Dinnyés Zsolt gázszerelő

Dinnyés Zsolt víz-gáz-fűtésszerelő, illetve okleveles gázvezeték- és készülékszerelő mester a hét minden napján rendelkezésére áll Budapesten és környékén, legyen szó bármilyen gázkészülék vagy vezeték javításáról, karbantartásáról. Körültekintő, precíz munkával, és kedvező árakon vállalja a javítást, sokéves munkatapasztalattal! Tekintse meg weboldalát a részletekért, referenciáiért, valamint elérhetőségeiért, és részletes szolgáltatási köreiért! Válassza őt, ha teljes körű, szakszerű gázszerelési szolgáltatásokra van szüksége gyorsan, megfizethető árakon!

Dokiszer - Tatabánya

Dokiszer - Tatabánya

Vízvezeték szereléshez keres szakembert? Gyors és precíz megoldásokkal állunk rendelkezésére! Vízvezetékek szerelése rövid határidővel, kedvező áron Tatabányán és környékén. Vízvezeték-szerelőt keres Tatabányán? Akkor hívjon engem!

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Mi nem titkoljuk árainkat, hiszen tudjuk, mit vállalunk, és ismerjük annak ár-érték arányát is. A Wc - Mosdó - Duguláselhárítás.hu honlapon minden szolgáltatásunk árát megtekintheted, és minden munkánkra garanciát vállalunk.

Duguláselhárítás akár azonnal!

Duguláselhárítás akár azonnal!

Nem folyik le a WC? Eldugult a lefolyó? A háztartásbeliek általában házi praktikákat keresgélnek, majd ha azok nem segítenek, szakembert hívnak. Sajnos a házi praktikák nem minden esetben segítenek, ezért azt ajánljuk, hogy forduljon szakemberhez. A duguláselhárító szakember gépek, kamerák alkalmazásával könnyen elháríthatja a dugulást. A makacs lerakódások, szennyeződések eltávolítása nehezebb, mint gondolná. Hívjon minket, mi pedig elvégezzük a piszkos munkát! Korrekt áron dolgozunk, megbízható minőséget nyújtunk, és garanciát is vállalunk.

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a leheto legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen! Elérhetőség:1215.Budapest Árpád u. 6. Tel:0670/9409292

Duna Thermo

Duna Thermo

Épületgépészeti munkák generál bonyolítása tervezéstől kulcsátadásig - vízellátás és csatornázás, gázellátás (földgáz és PB), fűtéstechnika, légtechnika, klímatechnika, épületvillamosság. Tevékenységi körünk kiterjed az épületgépészeti szerelőipar teljes skálájára a tervezéstől, a beruházás bonyolításán át a kivitelezés teljes körű elvégzéséig:

E-kandalló webáruház

E-kandalló webáruház

Az égésgázok elvezetésére szolgáló rendszerek, vagyis a kémények építése minden esetben bejelentés-vagy engedélyköteles. Ez talán érthető is, hiszen egy nem megfelelően kivitelezett füstelvezető rendszer esetén az égésgázok könnyen visszaáramolhatnak a tűztérbe, vagy akár a lakótérbe is, mely biztonsági kockázatot jelent az ott lakókra. Hogy a huzatosság a kéményen belül megfelelő legyen, és így a tüzelőrendszert biztonságosan tudjuk használni, fontos hogy a kémény, mind keresztmetszetével, mind magasságágával igazodjon a tüzelőberendezés teljesítményéhez.

Tuti menü