Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízszerelők Budapest és Pest megye képes leírás - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu
részletek »

Vízszerelők Budapest és Pest megye - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizgazfutesszereles.tlap.hu » Vízszerelők Budapest és Pest megye
Keresés
Találatok száma - 22 db
Aqua Best

Aqua Best

Vállaljuk Budapesten és vonzáskörzetében - csapok, mosdók, mosogatók, kádak, zuhanykabinok, WC-k, szifonok javítását, beépítését. Vízvezetékek javítását, kiépítését. Ázások, csőtörések megszüntetését.

Csőtörés.hu

Csőtörés.hu

Megbízható vízszerelőre van szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, tekintse meg szolgáltatásainkat! Húsz éve foglalkozunk a rejtett csőrepedések és alattomos vízszivárgások keresésével és igény esetén ezek javításával. Ivóvíz, lefolyóvezeték, csatorna, fűtés vezeték, padlófűtés rendszer, rejtett vízszivárgását megtaláljuk udvaron föld, beton, díszburkolat és aszfalt alatt, valamint lakásban is csempe és beton alatt is. Látogassa meg internetes oldalunkat, hogy bővebb információt kaphasson!

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Mi nem titkoljuk árainkat, hiszen tudjuk, mit vállalunk, és ismerjük annak ár-érték arányát is. A Wc - Mosdó - Duguláselhárítás.hu honlapon minden szolgáltatásunk árát megtekintheted, és minden munkánkra garanciát vállalunk.

Duguláselhárítás akár azonnal!

Duguláselhárítás akár azonnal!

Nem folyik le a WC? Eldugult a lefolyó? A háztartásbeliek általában házi praktikákat keresgélnek, majd ha azok nem segítenek, szakembert hívnak. Sajnos a házi praktikák nem minden esetben segítenek, ezért azt ajánljuk, hogy forduljon szakemberhez. A duguláselhárító szakember gépek, kamerák alkalmazásával könnyen elháríthatja a dugulást. A makacs lerakódások, szennyeződések eltávolítása nehezebb, mint gondolná. Hívjon minket, mi pedig elvégezzük a piszkos munkát! Korrekt áron dolgozunk, megbízható minőséget nyújtunk, és garanciát is vállalunk.

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a leheto legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen! Elérhetőség:1215.Budapest Árpád u. 6. Tel:0670/9409292

Észak -Pesti gyorsszolgálat

Észak -Pesti gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelést vállalunk: ha csöpög a csap, ha a falban valahol csőtörés van, ha a mosogatógépnek vagy mosógépnek kivezetést kell kiépíteni, ha a wc tartály csöpög, ha a kerti csap befagy. Ránk minden jellegű vízvezeték szerelési munkában számíthat!

Gabona Róbert

Gabona Róbert

Ez csak néhány tétel azon vízszerelési szolgáltatásink közül amiben segíteni tudunk Önnek! Vízszerelőként nem okoz gondot ha csaptelepet keres, vagy csőtörése van, de nem tudni hol folyik el a víz. Vízszerelési szaktanácsadásban, csaptelep kiválasztásában, a csőtörés helyének meghatározásában és a csőrepedés javításban, de a kicsinek gondolt vízszerelői hibák megoldásában is számíthat ránk. Telefonáljon, ha tényleg olyan vízszerelőt keres aki nem csak ígéri, de valóban pontos és megbízható!

Gázszerviz

Gázszerviz

Böröczki László vagyok. Épületgépész végzettségemmel és 20 éves tapasztalattal vállalom családi házak, társasházak, irodák víz, gáz és központi fűtésének tervezését és kivitelezését (vízszerelést, gázszerelést, fűtésszerelést), valamint vízkezelő berendezések beüzemelését.

Gébele Gábor

Gébele Gábor

A minőség és megbízhatóság szempontját figyelembe véve többnyire ötrétegű aluminíumbetétes műanyagcsövet használok, szigetelő, védőburkolattal ellátva. A kötések préselhető idomokkal készülnek,mely oldhatatlan kötést eredményez. A legmegbízhatóbb technológia az osztós szerelés. Ezzel a módszerrel tulajdonképpen kizárható a hiba lehetősége mivel nem kerül kötés a talajba. Ügyfeleim részére természetesen bármelyik típusú, anyagú csővel, és kötéstechnologiával szerelhető rendszer kivitelezhető.

Hirdetés
H2O

H2O

Cégünk vállalja lakások, vagy épületek teljes körű vízvezeték szerelői feladatok ellátását. Hívjon, vagy írjon e-mailt és házhoz megyünk, hogy kijavítsuk a fellelt hibát, vagy elvégezzük a kívánt változtatást. Ezen kívül vállaljuk kültéri, illetve beltéri munkák kivitelezését. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek. Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Kovács S József

Kovács S József

Fő profilom a villanyszerelés, de más szakmákban is tudok ajánlani szakembereket, így generál kivitelezéssel is foglalkozom. A hét minden napján hívható vagyok, nem biztos, hogy mindenre a gyorsszolgálat a megoldás hívj fel, és ha ráérek akár azonnal is tudok menni. Több, mint 20 év alatt szakmám során sok embernél jártam javítottam szereltem, ez a szakma egyik szépsége sok megelégedett ember, aki megtalálta a megfelelő szakembert. Nekem az a megbecsülés, ha nem adok névjegykártyát, hanem elkérik tőlem. Mentsd el a weblapot és a számot. Jó, ha van egy villanyszerelő mester a mobilodban. Tekintse meg további szolgáltatásaimat: Vízszerelés, ELMŰ ügyintézés, Duguláselhárítás.

Magas színvonalon vízszerelés

Magas színvonalon vízszerelés

Csapok, szifonok, WC-tartályok, WC-csészék, mosdók, mosogatók javítása, cseréje. Csőtörések, ázások megszüntetése. Mosógépek, mosogatógépek szakszerű bekötése. Vízvezeték szerelőink minden vízszerelési munkát magas színvonalon végeznek. Ha megbízható, tapasztalt vízvezeték szerelőre van szüksége Önnek, akkor hívjon minket bizalommal! Vízszerelőink készséggel segítenek Önnek bármiben, ami vízszereléssel kapcsolatos.

Ökotermékek.hu Kft.

Ökotermékek.hu Kft.

Szolgáltatás rendszerünk segítséget nyújt többek között dugulás, víz-, gáz-, csatorna csövek szivárgása és törése esetén. Asztalos csapatunk vállalja ajtók, ablakok felújítását, illetve új nyílászárok legyártását és biztonsági ajtók elkészítését, beépített bútorok elkészítését, összeszerelését, galériák, faburkolatok készítését és beépítését, valamint bútorok felújítását, javítását.

Szőts Nándor - Érd

Szőts Nándor - Érd

Vízszerelés hosszú évek tapasztalatával, magas szakmai felkészültséggel minőségi anyagok felhasználásával. Minőségi vízvezetékszerelés és vízszerelés, fürdőszobák, mosdók, wc-k kiépítése felújítása, csaptelepek, kádak, zuhanyfülkék, piszuárok felszerelése, bojler, villanybojler cseréje. Mosogatógép és mosógép bekötések kialakítása, mosdószifonok cseréje.

Texo

Texo

Tevékenységünk a dugulás elhárítás és csatornatisztítás területén. WC-k, mosdók, mosogatók, kádak, zuhanyzók, zuhanytálcák, pisoárok padlóösszefolyók és Csatornarendszerek dugulás elhárítása. Csatornarendszerek gépi nagynyomású vizes és spirálos csőtisztítása.

Vízdoktor

Vízdoktor

Vészelhárítás,gyors szolgálat: - Ázás, csőtörés megszüntetése, ólomcső csere. (lakáson belüli, illetve strang) - Fagycsap, kerti csap, golyós csap csere, szerelés. Karbantartás jellegű munkák: - Csaptelep javítás, csap szerelés. - WC kagyló csere, WC csésze szerelés. - WC tartály javítás, tartály szerelés, wc tartály karbantartás. - Sarokszelep csere, csempeszelep szerelés, kerti csap javítás, csere, szerelés. - Mosogatógép beszerelés, üzembe helyezés, mosogatógép bekötés. - Mosógép bekötés, elől és felültöltős mosógép üzembe helyezés csőszereléssel is. - Lefolyó szerelés, szennyvíz elvezető javítás, szerelés, csere. - Flexibilis cső csere. (bekötőcső) - Vízóra almérő kiépítés (csak kivitelezés). - Villanybojler vízkőmentesítés, villanybojler csere, Hajdú vízmelegítő szerelés. Villanybojler vízkőtelenítés Vízkő eltávolítás anód cserével is. (Csak Hajdú típusú bojlerek!) - Monoblokk (-os) és Falba épített GEBERIT WC-tartály javítás, szerelés, csere.

Vizes

Vizes

Csőtörések és repedések javítása: Vízvezetékek, lefolyóvezetékek, fűtés- , és padlófűtés-vezetékek, lakásban és udvaron föld alatt; ólom, vas, réz, műanyag, ötrétegű és eternit vezetékek javítása. Műszeres csőrepedés keresés: Bontás nélküli hibakeresés víz, fűtés és padlófűtés-vezetéken, nyomvonalkeresés lakásban és föld alatt. Kamerás csatornavizsgálat: Lefolyóvezetékek sérüléseinek megtalálása, állapotfelmérése színes csatornakamerával. Vízvezeték szerelés : Vezetékcsere és javítás. Mosdó, mosogató, kád, zuhany, csap, wc tartálycseréje raktárról közép és csúcsminőségben. Duguláselhárítás: Eldugult lefolyók gépi tisztítása lakáson belül, pincében, udvaron föld alatt. Címkék: duguláselhárítás, csőtörés, csőrepedés, műszeres csőrepedés-keresés, kamerás csatornavizsgálat, vízvezeték szerelés, bontás nélkül.

Tuti menü