Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízszerelők vidéken képes leírás - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu
részletek »

Vízszerelők vidéken - Víz-gáz-fűtésszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vizgazfutesszereles.tlap.hu » Vízszerelők vidéken
Keresés
Találatok száma - 14 db
Bónyai Árpád

Bónyai Árpád

A kisebb javításoktól a komplett kivitelezésig! Vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás, házak teljeskörű vízszerelése. Épületek víz- és szennyvíz redszerének tervezése, kiépítése, felújítása, javítása, átalakítása.

Csepi István - Győr

Csepi István - Győr

Győrben, 1975-ben szereztem meg szakképzettségemet és kezdtem meg szakmai pályafutásomat. Emellett párhuzamosan folytattam tanulmányaimat, érettségiztem le esti gimnáziumban és szereztem mester szintű képzettséget gázvezeték és készülékszerelő, víz és berendezés-szerelő valamint központi fűtés és csőhálózat-szerelő szakmában. 1982 óta másodállásban önálló iparos mesterként tevékenykedem, közel 30 éve állok az Önök szolgálatában.

Dokiszer - Tatabánya

Dokiszer - Tatabánya

Vízvezeték szereléshez keres szakembert? Gyors és precíz megoldásokkal állunk rendelkezésére! Vízvezetékek szerelése rövid határidővel, kedvező áron Tatabányán és környékén. Vízvezeték-szerelőt keres Tatabányán? Akkor hívjon engem!

Hívja Zolit Miskolcról!

Hívja Zolit Miskolcról!

Vízvezeték szerelés a csöpögő csaptól a komplett fürdőszobáig. Miskolcon nincs kiszállási díj. A fürdőszobaátalakítást megelőzi egy helyszíni felmérés, tanácsadás, mely díjmentes. A bontásból származó törmeléket elszállítjuk!

Kiss Attila - Debrecen

Kiss Attila - Debrecen

Vízszerelésnél a csőhálózatot 5 rétegű, rozsdamentes vagy réz csőből készítjük el. A vezetékeket védőcsővel vagy szigeteléssel látjuk el. Nagyobb rendszereknél ajánlatos cirkulációs vezeték kiépítése is. Panellakások átcsövezését is vállaljuk, zuhanykabin beépítéssel is.

Lakásszerviz szövetkezet

Lakásszerviz szövetkezet

Ázások csőtörések feltárása, megszüntetése, elhárítása. Alap és felszálló vízvezetékek cseréje, vízszerelés. Mosdók, csaptelepek, wc tartályok, wc csészék, mosogatók, sarokcsapok, főelzárók, kerti csapok, téli elzárók cseréje, sokéves tapasztalattal rövid határidőn belül! Ha a csőtörése, téli elzáró cseréje, földmunkával, vagy bármilyen nagyobb bontási munkával jár, nem kell erre külön embert keresnie! Gyorsan és szakszerűen megoldjuk problémáját! Vízszerelés kedvező áron! Fürdőszobák, konyhák,lefolyó és nyomó vezetékek átalakítása igény szerint. Ingyenes felmérés, szaktanácsadás, vízszerelés gyorsan-rugalmasan !

Miskolc és környéke

Miskolc és környéke

Csaptelep javítás, csere. Vízvezetékrendszer kiépítés, átalakítás, javítás. Fürdőszoba felújítás, átalakítás. WC tartály javítás, csere. Mosdó, mosogató, WC, zuhanytálca, fürdőkád, beépítés, csere. Konyhapult csere. Elektromos bojler és vízmelegítő javítás, vízkőmentesítés, csere.

Molnár Gábor - Székesfehérvár

Molnár Gábor - Székesfehérvár

Molnár Gábor vagyok. 1978 -ban születtem. 1996 -ban végeztem villanyszerelő szakmunkás tanulmányaimmal Várpalotán, jó eredménnyel. 2000- óta karbantartóként dolgozom, Székesfehérváron. Munkám során villamos, és vízszerelési munkákat egyaránt el kell látnom, ezért elvégeztem egy vízvezeték szerelő szakmunkás képzést is, kitűnő eredménnyel. 2004-ben érettségiztem. 2008-ban saját vállalkozást alapítottam. 2010-ben követve a vevői igényeket, napkollektor, napelem szerelővé képeztem tovább magam.

Rozsdamentes fittingek

Rozsdamentes fittingek

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az alumínium félgyártmányok, alumínium lemezek, csövek, zártszelvények profilok valamint a rozsdamentes acél, bronz, sárgaréz és vörösréz csövek és lemezek. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat. Cégünk AAA ? Highest Creditworthiness minősítéssel rendelkezik

Hirdetés
Sólyom gépészet

Sólyom gépészet

A vízszerelés keretében új építésű családi ház, lakás teljes vízvezeték rendszer megtervezését, és kivitelezését vállaljuk garanciával. Komplett fürdőszoba kiépítés és felújítás, mosdók, fürdőkádak, és zuhanykabinok kivitelezését vállaljuk előzetes árajánlat alapján, a szükséges bontási munkákkal együtt is.

Szécsigáz - Nyíregyháza

Szécsigáz - Nyíregyháza

Családi házak, közületek víz és csatorna hálózatainak kiépítése. Hagyományos PVC illetve Geberit lefolyórendszerek. Ekoplasztik és KPE hegeszthető csőrendszerek szerelése földben falban és falsík előtt. Vízlágyítók , vízszűrők , vízkezelők létesítése új és meglévő csőhálózatokhoz.

Szilágyi Attila- Csurgó és Nagykanizsa

Szilágyi Attila- Csurgó és Nagykanizsa

Családi hagyományként 1989 óta foglalkozunk víz-, gáz- és fűtésszereléssel Budapest, Csurgó és Nagykanizsa vonzáskörzetében. Célunk, hogy a megrendelők megelégedésére a lehető legrövidebb idő alatt, a legjobb minőségben végezzük el munkánkat.

Víz-gáz-fűtásszerelés Borsod megyében

Víz-gáz-fűtásszerelés Borsod megyében

A vízszerelő és fűtésszerelő munkánál, vállaljuk a garanciát az elvégzett munkára és a beépített anyagok minőségére! Vízvezeték szerelés, gyorsan, precízen, tisztán, tapasztalt és szakképzett vízvezeték szerelő szakemberekkel.

Vízvezeték szerelő Szeged

Vízvezeték szerelő Szeged

Vízvezeték szerelés a csöpögő csaptelep javításától egészen a teljes vízrendszer cseréjéig. Fürdőszobájában víztakarékos WC-tartályt szerelünk be, ha megtakarításokat akar elérni. Non-stop munkafelvétel.

Tuti menü